Select Year
Select Make
Select Model
Select Mileage
Select Transmission
Select Condition
Kerko Vetura
MIRË SE VINI

SHERRETI

Auto salloni Sherreti bën shitjen, blerjen dhe ndërrimin e të gjitha llojeve të veturave. Ne kemi dëshmuar përvojën tonë në tregtinë e automobilizmit. Ndjehuni më komod me veturat tona. Auto salloni Sherreti gjendet në kilometrin e tretë të magjistralës Prishtine- Ferizaj

Të gjitha brendet

Në Auto Sherreti ju mund të gjeni të gjitha llojet e veturave nga brendet më të njohura botërore

Shërbimi ndaj klientit

Ju keni vëmendjen tonë të plotë dhe mbështetjen maksimale 24/7 me telefon dhe email

Superbrand

Auto Sherreti është fitues i çmimit superbrand për vite me radhë

çmime të arsyeshme

Tek Autosherreti gjeni të gjitha llojet e veturave me çmime të arsyeshme.


Keni pyetje ?

Na kontakto!

+383 44 930 000

 

VETURAT E FUNDIT

Zgjedh një nga veturat

Zgjedhni veturën që dëshironi!

deri 75% Financim të çmimit të veturës me afat kthimi deri në 5 vite!

Bleni përmes Raiffeisen Leasing Kosovë

read more

Çka t'bon Sherreti?

VETURA NË STOK
VITE EKSPERIENCË
KLIENTË TË KËNAQUR
çMIME TË FITUARA

Çfarë thonë klientët tanë për ne